Δίπλωμα πουκαμίσων

Είτε σας αρέσει η τάξη είτε η αίσθηση του καινούριου που δίνει το διπλωμένο πουκάμισο, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Διπλώνουμε τα πουκάμισά σας και έτσι μπορείτε άφοβα να τα συσκευάσετε για ένα ταξίδι ή να τα τακτοποιήσετε στη ντουλάπα. Κάθε φορά που θα ξεδιπλώνετε ένα πουκάμισο θα αισθάνεστε ότι φοράτε ένα καινούριο ρούχο.

Σιδέρωμα

Πολλές φορές δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με το σιδέρωμα των ρούχων σας γιατί όπως και να το κάνουμε το καλό σιδέρωμα είναι μια απαιτητική δουλειά. Μπορούμε να αναλάβουμε να σιδερώσουμε για εσάς ό,τι μας φέρετε.

Βαφές

Αναλαμβάνουμε τη βαφή ρούχων, καλλυμάτων και δερμάτινων ειδών που έχουν ξεθωριάσει ή που έχουν υποστεί τοπικές φθορές στο χρώμα τους, ώστε να μην σταματάτε να χαίρεστε τα αγαπημένα σας πράγματα.

Wet care cleaning

Η απόλυτη καθαριστική δύναμη του νερού και του απορρυπαντικού χρησιμοποιείται για να καθαρίσει αποτελεσματικά όλα τα ρούχα και τα είδη που ταλαιπωρούνται καθημερινά. Κοστούμια, παλτό, φορέματα, φορέματα cocktail, νυφικά, μεταξωτά, καμπαρτίνες, καλλύματα επίπλων, κεντητά τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια κλπ.
Χρησιμοποιώντας ειδικά απορρυπαντικά και πολύ όρεξη για τη δουλειά που κάνουμε αλλά και για το αποτέλεσμα που θέλουμε να σας παραδώσουμε, πετυχαίνουμε άριστη καθαριότητα χωρίς φθορές στις ίνες των ρούχων ή των ειδών σπιτιού.

Φιξάρισμα

Το φιξάρισμα είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται σε όλα τα υφάσματα/ ρούχα και έχει την ιδιότητα να αναζωογονεί τις ίνες, να μαλακώνει τις τσακίσεις και να προσφέρει ευχάριστη και απαλή αίσθηση όταν τα φοράμε. Είναι ιδανικό για λινά, μεταξωτά, μάλλινα και κασμιρένια, βελουτέ και κοτλέ και γενικώς για όλα τα ρούχα σας που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα!

Καθαρισμός Δερμάτινων

Στο White Lavender αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα δερμάτινα ρούχα σας αλλά και τις τσάντες, τις καστόρινες μπότες (τύπου UGG) με ευθύνη και ευαισθησία.

Αδιαβροχοποίηση μπουφάν/ υφασμάτων

Πολλές φορές χρειαζόμαστε να αδιαβροχοποιήσουμε πανωφόρια, τσάντες, μπότες και υφάσματα επιπλώσεων προκειμένου να τα προστατέψουμε από το νερό ή άλλα υγρά (κρασί, λάδι) που μπορεί να τους προκαλέσουν λεκέδες.

Καθαρισμός σε παπλώματα - κουβέρτες

Τα σκεπάσματά σας μπορούν να καθαριστούν εύκολα και αποτελεσματικά χάρη στην τεχνογνωσία και τα ειδικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε στο White Lavender.

Καθαρισμός χαλιών

Φυσικά αναλαμβάνουμε  τον καθαρισμό των χαλιών σας ανεξαρτήτως τύπου. Με παραλαβή και παράδοση από το χώρο σας.

Καθαρισμός Νυφικών

Η εμπειρία μας και η συνεχής αναζήτηση προϊόντων τεχνολογίας που θα βελτιώσουν το καθάρισμα είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Οτιδήποτε μας φέρνετε έχει αξία για εσάς και εμείς κάνουμε κάθετι για να διαφυλάξουμε την ποιότητα τους.


Το νυφικό χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και εμείς στο White Lavender μπορούμε να του την προσφέρουμε!

Log In or Sign Up

Forgot your password? / Forgot your username?